garantie-deratizare-dezinsectie-dezinfectie-bucuresti


ECO PREVENT

DEZINSECTIE-DERATIZARE-DEZINFECTIE

Lideri in domeniu, cel mai mic pret de pe piata !


ADRESA: Str. Iancu Capitanu, nr 17, sector 2, Bucuresti
TEL: 0765.44.44.22
EMAILoffice@ecoprevent.ro


Folosim echipamente noi, moderne si profesionale ; Prin calitatea echipamentelor si substantelor folosite garantam satisfactia clientilor nostri !

garantie servicii dezinsectie, garantie servicii deratizare, garantie servicii dezinfectie Multumit sau primiti banii inapoi !

Datorita sistemelor, solutiilor, echipamentelor si personalului calificat cu care lucram oferim garantie lucrarilor executate. In cazul in care unul din clientii nostri nu este multumit de calitatea serviciilor prestate mai realizam o operatiune GRATUIT sau ii inapoiem banii.

CELE MAI MICI PRETURI DE PE PIATA

SUNA SI TE VEI CONVINGE !

<
deratizare, dezinsectie, dezinfectie cu substante avizate si  profesionale Deplasarea si evaluarea in Bucuresti sunt GRATUITE, asa ca nu ezitati sa ne contactati !

Folosim substante netoxice pentru oameni si animale avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei. Cu noi deratizarea si dezinsectia devine mult mai usoara si fara batai de cap !
Personal calificat Eco Prevent foloseste doar personal calificat in domeniul DDD si ofera planuri de cariera angajatilor sai.
deratizare-dezinsectie profesionala
Echipa Eco Prevent are o experienta de peste 10 ani in domeniul DDD ; Expertii nostri in DDD va vor oferi consultanta pentru a alege cel mai potrivit serviciu si solutia ideala de a scapa de daunatori ;

DERATIZARE

DEZINSECTIE

DEZINFECTIE

servicii deratizare bucuresti
ADRESA : Str. Iancu Capitanu, nr 17, sector 2, Bucuresti
EMAIL : office@ecoprevent.ro
TEL: 0765.44.44.22

Nume, Prenume

Email

Telefon

Detalii